september 22, 2018

Planning

Datum:

PedicureCongres ‘Artrose of Slijtage’

Artrose of slijtage? Toelichting: De gemiddelde Nederlander wordt steeds ouder. Bij veel mensen gaat dit gepaard met ‘slijtageklachten’, die medisch gezien vallen onder het ziektebeeld ‘artrose’. Maar…. is artrose geen teken van ‘normale veroudering’? Of is artrose juist een vorm van reuma? Welke voetklachten vallen onder artrose en wat is eraan te doen? Of…. misschien heeft u zelf wel last van artrose: heeft u last van uw pols, duimgewricht of rug tijdens het werken? Is daar dan wat aan te doen? Het programma van dit congres zal zowel aandacht besteden aan de medische kant van artrose, met zoals altijd gerenommeerde sprekers op medisch gebied, maar ook aan allerlei mogelijke behandelingen, van medicatie tot gewrichtsvervangende operaties in de voet en of dat zinvol is, van eenvoudige oefeningen tot fysiotherapie en revalidatie, van artrose ten gevolge van reuma tot artrose als gevolg van sportblessures. Kortom, een gevarieerd programma, afgestemd op de dagelijkse praktijk van de (medisch) pedicure (sport).

Datum en tijden
Zaterdag 22 september
Openingstijden: 09.30-17.00 uur

Programma.
Bekijk hier het programma.

Toegang
Het PedicureCongres kost € 129, – (excl. BTW) inclusief koffie/thee en lunch. Als u zich nu digitaal inschrijft, dan krijgt u direct € 5,- korting bij uw online betaling.

Waar kan ik mijn toegangsbewijs bestellen?
Dat kan als u hier klikt.  Het bedrag wat u daar boekt is inclusief btw.

Allergie
Heeft u last van een allergie, laat het ons weten dan kan de catering hier rekening mee houden.

Accreditatiepunten
Accreditatie punten zijn aangevraagd

Locatie

NBC Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Parkeren
Het parkeren is gratis.

Goodybag/Certificaat
Ook dit jaar is er weer een goodybag en ontvangt u aan het einde van het congres een certificaat..

Annuleren mogelijk?

Bij annulering voor 22 augustus 2018 zullen er € 25,- aan annuleringskosten berekend worden, indien u na 22 augustus 2018 annuleert kunnen wij geen restitutie meer verlenen.

Locatie:

NBC Congescentrum Nieuwegein