september 21, 2019

Planning

Datum:
Tijd:

Pedicurecongres “Voeten op Leeftijd” :: Nieuwegein

We worden steeds ouder, willen graag gezond oud worden én….mobiel blijven. Onze voeten spelen daar een belangrijke rol in, dus ook u als (medisch) pedicure. Voeten op leeftijd worden ‘bedreigd’ door ziektebeelden, onvoldoende gebruik, het idee dat men op leeftijd niet meer goed hoeft te lopen, want er zijn toch scootmobielen enz.? Dit PedicureCongres gaat samen met u kijken welke problemen maar vooral ook oplossingen er zijn om uw oudere cliënten prettig te laten lopen en dus een betere kwaliteit van leven te geven. In alle lezingen zal uw werk centraal staan, niet alleen in uw eigen praktijk, maar ook daarbuiten. Samenwerken in de gezondheidszorg wordt steeds belangrijker en dat is de rode draad van dit congres, naast uw cliënt met ‘voeten op leeftijd’.

Datum en tijden
Zaterdag 21 september
Openingstijden: 09.30-16.30 uur

Toegang
Het PedicureCongres kost € 129, – (excl. BTW) inclusief koffie/thee en lunch. Als u zich nu digitaal inschrijft, dan krijgt u direct € 5,- korting bij uw online betaling.

Waar kan ik mijn toegangsbewijs bestellen?
Deze kunt u  bestellen door hier te klikken of u aanmelden op de Vakbeurs Pedicure of de Vakbeurs Totale Voetverzorging.

Accreditatiepunten
Deze zijn aangevraagd

Locatie
NBC Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Parkeren
Het parkeren is gratis.

Goodybag/Certificaat
Ook dit jaar is er weer een goodybag en ontvangt u aan het einde van het congres een certificaat.

Programma
Klik HIER voor het programma van het congres.

Locatie:

Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein, Nederland