maart 7, 2020

Planning

Datum:
Tijd:

Pedicureseminar ‘Likdoorn of Wrat’ :: Nieuwegein

Heeft u dat ook wel eens? U bent een likdoorn aan het behandelen, denkt u en dan toch gaat u tijdens het snijden van het eelt twijfelen. Lijkt het nu toch op een wrat of juist niet? Soms is het heel moeilijk om het verschil te ontdekken. Tijdens het seminar op 7 maart 2020 gaan we met verschillende deskundigen proberen u antwoord te geven omtrent alle vragen over likdoorns en wratten. Allereerst geven we aandacht aan het diagnose stellen: wrat of likdoorn. De verschillende soorten likdoorns en de verschillende soorten wratten komen uitgebreid aan bod. De behandeling die een pedicure kan doen, of juist niet mag doen, wordt besproken. En als de behandeling niet werkt wat kan er dan nog meer gedaan worden? Cryotherapie is een mogelijkheid, maar ook wordt door een chirurg de wrat of likdoorn wel eens weggesneden. Een leerzame dag die u direct in uw dagelijkse praktijk bij kan staan. De locatie NBC in Nieuwegein staat garant voor een prettige omgeving en perfecte catering die de dag tot een totaal succes maken voor iedere pedicure. ProCERT heeft dit Seminar geaccrediteerd met 6 punten in het domein Voetzorg.

Datum en tijden
Zaterdag 7 maart 2020
Openingstijden: 09.30-16.30 uur

Toegang
Het Seminar kost € 129, – (excl. BTW) inclusief koffie/thee en lunch. Als u zich nu digitaal inschrijft, dan krijgt u direct € 5,- korting bij uw online betaling.

Waar kan ik mijn toegangsbewijs bestellen?
Deze kunt u  bestellen door hier te klikken of u aanmelden op de Vakbeurs Pedicure of de Vakbeurs Totale Voetverzorging.

Allergie
Heeft u last van een allergie, laat het ons weten dan kan de catering hier rekening mee houden.

Accreditatiepunten
6 accreditatiepunten van ProCERT, domein Voetzorg

Locatie
NBC Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Parkeren
Het parkeren is gratis.

Goodybag/Certificaat
Ook dit jaar is er weer een goodybag en ontvangt u aan het einde van het congres een certificaat..

Annuleren mogelijk?
Bij annulering voor 7 februari zullen er € 25,- aan annuleringskosten berekend worden, indien u na 7 februari 2020 annuleert kunnen wij geen restitutie meer verlenen.

Film/ Foto’s
Tijdens het Seminar worden filmopnames en foto’s gemaakt in opdracht van de beursorganisatie. Met het aanvragen van een entreekaart geeft u toestemming voor het gebruik van dit materiaal.

Locatie:

Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein, Nederland