maart 9, 2019

Details:

Naam ASWS Categorie Nl

Planning

Datum:

Seminar Ingroeiende / Ingegroeide nagel

Met een beetje mazzel heeft u als beginnend pedicure in de opleiding 1 keer een ingroeiende nagel behandeld. En dan start u uw eigen praktijk en komen er heel veel mensen met ingroeiende- of echt ingegroeide nagels bij u in de stoel. Met een natte rug gaat men dan aan de gang in de hoop dat je het goed doet, maar eigenlijk weet u dat niet goed. Wat is de oorzaak van dit probleem? Dat kan per cliënt erg verschillend liggen en dus is het heel belangrijk om dat te achterhalen . Tijdens dit seminar willen we graag handvatten geven en tonen op welke manieren u als pedicure de ingroei van nagels aan kunt pakken. Ook de manieren van drukvrijleggen, beugels en adviezen ter voorkoming van herhaling horen daarbij. En wat gebeurt er eigenlijk als je iemand toch moet doorverwijzen naar een arts, wat doet die dan aan dit probleem. Een onderwerp waarvan wij denken dat iedere (medisch) pedicure nog kan leren. Daarom organiseert ASWS beursorganisatie op 9 maart 2019 in het NBC Nieuwegein een seminar over dit belangrijke onderwerp. Uw dagvoorzitter is Tineke de Beer.

Accreditatiepunten zullen te zijner tijd bij ProCERT aangevraagd worden. Het seminar zal op zaterdag 9 maart 2019 in het NBC Congrescentrum gehouden worden. Tevens zal er in de pauzes weer een mini beurs zijn met diverse exposanten. Deze geheel verzorgde dag, inclusief de diverse lezingen, mini beurs, koffie/thee en uitgebreide lunch, kost u slechts €129,- (excl. BTW). Voor diegene die zich digitaal aanmelden is de prijs zelfs nog lager: € 124,- (excl. BTW)! Kortom schrijf u snel in en zorg dat u verzekerd bent van deelname.

Datum en tijden
Zaterdag 9 maart 2019
Openingstijden: 09.30-16.30 uur

Programma.
Klik hier voor het programma.

Toegang
Het Seminar kost € 129, – (excl. BTW) inclusief koffie/thee en lunch. Als u zich nu digitaal inschrijft, dan krijgt u direct € 5,- korting bij uw online betaling.

Waar kan ik mijn toegansbewijs bestellen?
Dat kan als u hier klikt.  Het bedrag wat u daar boekt is inclusief btw.

Allergie
Heeft u last van een allergie, laat het ons weten dan kan de catering hier rekening mee houden.

Accreditatiepunten
Accreditatie punten zijn aangevraagd

Locatie

NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Parkeren
Het parkeren is gratis.

Goodybag/Certificaat
Ook dit jaar is er weer een goodybag en ontvangt u aan het einde van het seminar een certificaat..

Annuleren mogelijk?
Bij annulering voor 9 februari 2019 zullen er € 25,- aan annuleringskosten berekend worden, indien u na 9 februari 2019 annuleert kunnen wij geen restitutie meer verlenen.

Locatie:

NBC Congrescentrum Nieuwegein