susanne vingerhoets

Founder & Development

Als oprichter en ontwikkelaar van HFL Laboratories heb ik een passie voor het maken van nieuwe effectieve producten.

Ik vind het geweldig om vervolgens te zien hoe de producten werken en dat de mensen en dieren hiermee ontzettend geholpen worden.

Het bedrijf en het pedicure-vak zijn mijn passie. Ik vind het spannend en uitdagend om moeilijke casussen van huid- en nagelproblemen op te lossen of te begeleiden. In samenwerking met de producten van HFL Laboratories komen we zo tot een fantastisch resultaat en daar leef ik voor.

In mijn vrije tijd varen mijn man en ik graag. Op het water krijg ik ook weer inspiratie om nieuwe technieken en producten te ontwikkelen.

De technieken kan ik dan weer toepassen in de cursussen die wij aanbieden.

Productkennis is key.

Scroll om verder te lezen

alexandra-maria vingerhoets Noer

Managing Director

Het ‘geen dag is hetzelfde’ aspect gecombineerd met een harde werkers mentaliteit is echt mijn ding! De drijfveer voor iedere ondernemer, lijkt me.

Ik voel me gezegend met een fantastisch team dat Susanne en mijzelf ondersteunen bij alle mooie aspecten van ons bedrijf. Zo komen we tot de ontwikkeling van effectieve producten voor de professionals die daarmee aan de slag kunnen gaan!

Ik vind het fantastisch om mensen of dieren met huidproblemen te kunnen helpen door goede producten te ontwikkelen. Omdat we exclusief voor de professional zijn, kun je ook ondersteuning op praktijkvlak geven en dat geeft een speciale band met je klanten.

Naast mijn werk, is dansen echt hetgeen waar je me voor wakker kunt maken. Daarnaast vind ik het fantastisch om op wintersport of op vakantie te gaan of een heerlijk diner klaar te maken.

Ik ben ook heel graag sociaal actief. Lekker met familie of vrienden een hapje eten met een lekker glas wijn is voor mij de ultieme ontspanning. Als de zon dan nog schijnt, kan het niet beter.

Work hard, play hard is het motto.

Scroll om verder te lezen

Helma lemmers

Warehouse Manager

Wat ik heel leuk vind aan mijn werk bij HFL is de afwisseling in mijn baan, daardoor is elke dag anders. En natuurlijk mijn lieve collega’s! We hebben echt een fijn team om mee samen te werken. Wat ik ook erg mooi vind aan mijn baan is de wetenschap dat de producten die we verkopen erg goed zijn. Dat voelt goed!

Ik lees graag, dit is een grote hobby van mij. Ook Diamond Painting vind ik erg leuk om te doen, daarnaast kook ik graag voor vrienden en familie.

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn kleinkinderen, samen leuke dingen doen maar ik ga ook graag op het terras zitten. Ik kan namelijk echt genieten van lekker eten en een goed glas wijn erbij.

Ik ga ook graag op vakantie, zonvakanties zijn favoriet, daarbij is lekker eten en drinken natuurlijk ook belangrijk! Afgewisseld met cultuur snuiven in oude steden zoals Valencia vind ik het heerlijk om wat van de geschiedenis van de stad te weten te komen.

Scroll om verder te lezen

bo kock

Sales Support 

Een tijd geleden maakte ik kennis met de producten van HFL Laboratories en mijn gevoel werd direct bevestigd. Een warm ontvangst met goede duidelijke uitleg over de producten.

Wat ben ik blij dat ik deel uit mag maken van het leuke/gezellige team van HFL Laboratories en mijn kennis en vaardigheden hier mag gaan toepassen.

Naast mijn werkzaamheden bij HFL ben ik werkzaam in mijn eigen schoonheid/(Medisch)pedicure salon waar ik de producten van Hfl ook gebruik. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om leuke dingen te doen met mijn vriend en wandelen wij veel met onze hond. Daarnaast houd ik ook van een lekker drankje op het terras en leuke dingen te doen met mijn vriendinnen.

Scroll om verder te lezen

Tiffany Verpoorten-brekelmans

Warehouse

Hi! Ik ben Tiffany. Je kunt mij vinden in het magazijn van HFL. Waar ik met heel veel plezier werk. De verschillende werkzaamheden en het gevoel van ‘vrijheid’ in het magazijn vind ik heerlijk.

Ook vind ik het erg leuk om de mooie producten in te mogen pakken. Geen dag is hetzelfde, maar wel is elke dag erg gezellig. Want hier werken namelijk hele leuke collega’s.

In mijn vrije tijd gaat (bijna) alle aandacht naar mijn zoontje Vick, onze hond Yuki en heb ik zelf nog een eigen webshop. Ook vind ik het heerlijk om quality tijd met mijn man te hebben en dan lekker een hapje te gaan eten, een terrasje of een goede film te pakken.

Scroll om verder te lezen

Niels Beukers

Warehouse

Werken bij HFL Laboratories is super leuk en een echte aanrader. Geen dag is hetzelfde hier. De afwisseling van verschillende taken maakt het zo leuk. Altijd maar hetzelfde doen is natuurlijk ook zo saai. Ik ben werkzaam in het Magazijn, waar ik mijn collega’s Helma en Tiffany ondersteun.

Verder werk ik ook graag samen met al mijn collega’s. Het is totaal niet erg om de enige jongen te zijn met zulke gezellige collega’s.

Ik sta 100% achter de producten van HFL Laboratories en hoe fijn is het dat je deze enthousiasme kunt overbrengen aan andere mensen.

Buiten het werk bij HFL Laboratories ga ik graag met mijn vrienden naar feestjes, festivals en gezellig stappen. Maar lekker ontspannen tv kijken en gamen vind ik ook zeker niet erg.

Scroll om verder te lezen

benieuwd naar
onze producten?

We kunnen u helpen met de juiste producten!

We zullen u niet alleen helpen aan de juiste producten, maar ook adviseren over het gebruik hiervan. Met speciale trainingsdagen adviseren we onze klanten over het gebruik van onze producten.