susanne vingerhoets

Founder & Development

Als oprichter en ontwikkelaar van HFL Laboratories heb ik een passie voor het maken van nieuwe effectieve producten.

Ik vind het geweldig om vervolgens te zien hoe de producten werken en dat de mensen en dieren hiermee ontzettend geholpen worden.

Het bedrijf en het pedicure-vak zijn mijn passie. Ik vind het spannend en uitdagend om moeilijke casussen van huid- en nagelproblemen op te lossen of te begeleiden. In samenwerking met de producten van HFL Laboratories komen we zo tot een fantastisch resultaat en daar leef ik voor.

In mijn vrije tijd varen mijn man en ik graag. Op het water krijg ik ook weer inspiratie om nieuwe technieken en producten te ontwikkelen.

De technieken kan ik dan weer toepassen in de cursussen die wij aanbieden.

Productkennis is key.

Scroll om verder te lezen

alexandra-maria vingerhoets Noer

Managing Director

Het ‘geen dag is hetzelfde’ aspect gecombineerd met een harde werkers mentaliteit is echt mijn ding! De drijfveer voor iedere ondernemer, lijkt me.

Ik voel me gezegend met een fantastisch team dat Susanne en mijzelf ondersteunen bij alle mooie aspecten van ons bedrijf. Zo komen we tot de ontwikkeling van effectieve producten voor de professionals die daarmee aan de slag kunnen gaan!

Ik vind het fantastisch om mensen of dieren met huidproblemen te kunnen helpen door goede producten te ontwikkelen. Omdat we exclusief voor de professional zijn, kun je ook ondersteuning op praktijkvlak geven en dat geeft een speciale band met je klanten.

Naast mijn werk, is dansen echt hetgeen waar je me voor wakker kunt maken. Daarnaast vind ik het fantastisch om op wintersport of op vakantie te gaan of een heerlijk diner klaar te maken.

Ik ben ook heel graag sociaal actief. Lekker met familie of vrienden een hapje eten met een lekker glas wijn is voor mij de ultieme ontspanning. Als de zon dan nog schijnt, kan het niet beter.

Work hard, play hard is het motto.

Scroll om verder te lezen

daniel van oord

Animal Health Sales Representative

Doordat ik ongeveer 6,5 jaar mijn eigen dierenwinkel heb gehad, past deze baan helemaal in mijn straatje. Ik sta graag iedereen te woord. Daardoor ben ik als accountmanager voor onze veterinaire lijn veel op pad om onze dierenartsen in Nederland en af en toe in het buitenland te bezoeken.

Ik vind het leuk om te werken bij HFL laboratories omdat het een gezellig klein team is die gemotiveerd zijn om deze mooie producten zowel humaan als in de veterinaire markt aan de man te brengen. Ik help ook graag iedereen waardoor ik af en toe wel een manusje van alles ben maar dat vind ik juist wel leuk!

Hobby’s van mij zijn voetbal kijken, met mijn dochter activiteiten ondernemen (vooral veel Efteling) en het houden en kweken van dieren. In het verleden veel vissen en reptielen gehad. Nu nog twee honden, 6 cavia’s, 3 grote landschildpadden en een 40tal vogels (dit laatste is dus een beetje uit de hand gelopen). Ook heb ik nog een moestuin.

In mijn vrije tijd ben ik dus graag met mijn hobby’s bezig. De vogels en de moestuin in het voorjaar en de zomer vragen het meeste van mijn tijd. Ook ben ik graag onder de mensen. Zowel met familie als vrienden als gewoon lekker met mijn vrouw en dochter op de bank een filmpje kijken.

Scroll om verder te lezen

romy aardse

Hands-on & Quality Manager

Hi! Ik ben Romy en wat ik leuk vind als rechterhand van de directie is dat ik meerdere functies in één kan zijn en daardoor een constante uitdaging heb! Een duizendpoot binnen het bedrijf waardoor ik mijn kennis steeds kan verruimen en zo dus altijd weer nieuwe dingen leer.

Het is voor mij heel fijn om in een hecht team te werken dat altijd voor elkaar klaar staat en met elkaar meedenkt. Dat is de kers op de taart!

Paarden en het trainen ervan is mijn ontspanning en uitdaging! Hier kan ik lekker mijn hoofd mee leeg maken na een drukke dag.

Ook vind ik het heerlijk om naar de zee te gaan, mooi weer of niet!

Verder kun je me ook vinden op het terras, uiteten, een festival of op de dansvloer.

Scroll om verder te lezen

Helma lemmers

Warehouse Manager

Wat ik heel leuk vind aan mijn werk bij HFL is de afwisseling in mijn baan, daardoor is elke dag anders. En natuurlijk mijn lieve collega’s! We hebben echt een fijn team om mee samen te werken. Wat ik ook erg mooi vind aan mijn baan is de wetenschap dat de producten die we verkopen erg goed zijn. Dat voelt goed!

Ik lees graag, dit is een grote hobby van mij. Ook Diamond Painting vind ik erg leuk om te doen, daarnaast kook ik graag voor vrienden en familie.

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn kleinkinderen, samen leuke dingen doen maar ik ga ook graag op het terras zitten. Ik kan namelijk echt genieten van lekker eten en een goed glas wijn erbij.

Ik ga ook graag op vakantie, zonvakanties zijn favoriet, daarbij is lekker eten en drinken natuurlijk ook belangrijk! Afgewisseld met cultuur snuiven in oude steden zoals Valencia vind ik het heerlijk om wat van de geschiedenis van de stad te weten te komen.

Scroll om verder te lezen

benieuwd naar
onze producten?

We kunnen u helpen met de juiste producten!

We zullen u niet alleen helpen aan de juiste producten, maar ook adviseren over het gebruik hiervan. Met speciale trainingsdagen adviseren we onze klanten over het gebruik van onze producten.